https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
pg slot https://www.xn--m3cai4cyact6bt8p.com/ https://sbh.bukittinggikota.go.id/sistem/slot-gacor/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/skp/judi-online/ https://ppid.bandungkab.go.id/img/slot-gacor/ https://sakip.bulelengkab.go.id/slot-gacor-2023/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/-/slot-demo-pg/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/system/slot-terpercaya/ https://jdih.uinsatu.ac.id/backend/assets/-/slot-gacor-maxwin/ https://jurnal.fkip.untad.ac.id/-/slot-deposit-pulsa/ https://ppid.bandungkab.go.id/themes/slot-demo/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/">slot demo https://jdih.kupangkota.go.id/slot-gacor-online/ https://dispusip.palembang.go.id/-/slot-deposit-pulsa/ http://dinkes.tarakankota.go.id/wp-content/uploads/2023/ https://jdih-jateng.kemenkumham.go.id/assets/video/slot-gacor/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ http://disdukcapil.tarakankota.go.id/storage/-/slot-gacor/ https://jdih-jatim.kemenkumham.go.id/assets/video/slot-gacor/ https://angra.rj.gov.br/pg-slot/ https://e-platform.asean.org/ https://febi.uinsaizu.ac.id/wp-content/themes/system/slot-gacor/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Pályázati kiírás Civil Szervezeteknek
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Pályázati kiírás Civil Szervezeteknek

2018. Február. 18.  Kategória: Felhívás

Pályázati kiírás Civil Szervezeteknek

Tahitótfalu Község Önkormányzata a közművelődési, kulturális, oktatási, sport és szociális területen működő civil szervezetek számára vissza nem térítendő támogatást nyújt Tahitótfalu közéletét, fejlődését elősegítő cél

Pályázati kiírás

SZABÁLYZAT és ADATLAP a civil szervezetek támogatásáról

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2016. (III.11.) rendelet tervezete  a helyi civil szervezetek támogatásáról

1. A pályázat célja

Tahitótfalu Község Önkormányzata a közművelődési, kulturális, oktatási, sport és szociális területen működő civil szervezetek számára vissza nem térítendő támogatást nyújt Tahitótfalu közéletét, fejlődését elősegítő céljaik megvalósításához.

 

2. A támogatásra rendelkezésre álló forrás

Folyó évben a támogatásra szánt pénzkeret 2.400.000.- forint.

 

3. A támogatottak köre

Költségvetési   támogatásban   csak a bejegyzett   és gazdálkodási beszámolási kötelezettségüket teljesítőcivil szervezetek részesülhetnek.  Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló 2011. évi CLXXV.  törvény 2. §. 6. pontja alapján civil szervezet: a civil társaság, a Magyarországon nyilvántartásba vett egyesület, alapítvány.

Pályázatot nyújthatnak be a Tahitótfalu székhellyel rendelkező bejegyzett civil szervezetek

  • alapítványok,
  • egyesületek,
  • jogi személyiséggel rendelkező szervezetek,
  • jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek.

Nem nyújthatnak be pályázatot

  • pártok,
  • önkormányzati fenntartású intézmények,
  • közalapítványok,
  • azok a civil szervezetek, amelyek A közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLV. törvény 26.§ d) pontja szerint közvetlen politikai tevékenységet folytatnak,

Nem fogadható el a pályázat

  • azok a civil szervezetek esetében, amelyek előző évi beszámolóját a Kulturális Bizottság nem fogadta el.

 

4. A pályázati anyag tartalma

Pályázni a pályázati adatlap teljeskörű kitöltésével lehet. Az adatlap a Polgármesteri Hivatal iktatójában (Tahitótfalu, Kossuth Lajos utca 4.) vehető át ügyfélfogadási időben vagy letölthető a település honlapjáról.

 

5. A támogatási döntés, az elbírálás határideje

A támogatások odaítéléséről a Kulturális Bizottság javaslatára a Képviselőtestület dönt legkésőbb folyó év április 30-ig. A pályázókat a pályázati döntés után 5 munkanapon belül írásban értesítjük az eredményről. A civil szervezetek az elnyert támogatást a támogatási szerződésben meghatározott módon, egy összegben vehetik igénybe. 

 

6. A támogatás formája

A támogatás vissza nem térítendő támogatás, melyet a támogatott szervezet célja szerinti tevékenységének, működésének költségeire használhat fel folyó év december 31-ig.

 

7. A pályázatok beadásának módja, helye és határideje

A pályázat benyújtásának határideje: 2018. április 13. (péntek) 12:00 óra

A pályázat benyújtásának helye: Polgármesteri Hivatal (Tahitótfalu, Kossuth Lajos utca 4.)

A pályázatot 1 eredeti és 2 másolati példányban, zárt borítékban kell benyújtani.

A borítékra írják rá: „civil pályázat”.

Hiánypótlásra a pályázat leadási határidejétől számított 5 munkanapon belül, egy alkalommal van lehetőség.

A formailag nem megfelelő pályázatok elutasításra kerülnek.

 

8. További információ

A pályázattal kapcsolatos további információ a Kulturális Bizottság elnökétől, jelenleg: Kubanek István képviselőtől kérhető a 0036-30-349-4632 telefonszámon, valamint a Közös Önkormányzati Hivatalban.

 

Tahitótfalu, 2018. február 28.

Tahitótfalu Község Önkormányzata


Vissza a hírek oldalra
404: Not Found