facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Lomtalanítás Tahitótfaluban!
Értesítjük Önöket, hogy a 2018 évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérő időpontban (Tótfalu településrészen 2018. június 23-án szombaton, Tahi településrészen 2018. június 30-án szombaton) rendezzük meg

Lomtalanítás Tahitótfaluban!

Értesítjük Önöket, hogy a 2018 évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérő időpontban (Tótfalu településrészen 2018. június 23-án szombaton, Tahi településrészen 2018. június 30-án szombaton) rendezzük meg. Kérjük, hogy a lomokat előző nap (péntek este) helyezzék el az ingatlanok előtt. A később kihelyezett lomokat nem áll módunkban elszállítani. Kérjük a tisztelt lakosokat, hogy bútort (pl. szekrény, ágy stb.) kizárólag lapra szétszerelve tegyenek ki, mert egyben nem fér a tömörítő autóba. A lomtalanítást a lakosság részére rendezzük, intézmények és gazdálkodó szervezetek nem vehetnek részt benne.

Ne készítsenek ki:

–       a háztartásban naponta képződő háztartási hulladékot,

–       ipari, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett hulladékot,

–       veszélyes hulladékot,

–       építési törmeléket,

–       zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű).

 

A lomok kikészítésének módja: kérjük, hogy az ingatlan előtt a lomokat úgy helyezzék ki, hogy a Szolgáltató munkatársai járműveikkel könnyen és gyorsan meg tudják közelíteni. Fontos, hogy a kirakott lomok a forgalmat ne akadályozzák.

Lomtalanítás utáni takarítás: a Szolgáltató az úttest megtisztításáról gondoskodik a lomtalanítás után. Az ingatlanok előtti járdaszakasz a tulajdonosok feladata. Kérjük, hogy a lomtalanítás utáni rend helyreállításában együttműködni szíveskedjenek.

Polgármesteri Hivatal

 

Veszélyeshulladék-gyűjtés Tahitótfaluban!

Értesítjük Önöket, hogy a 2018 évi veszélyeshulladék-gyűjtést Tahitótfaluban a két településrészen eltérő időpontban (Tótfalu településrészen 2018. június 23-án szombaton 10:00 és 16:00 óra között, Tahi településrészen 2018. június 30-án szombaton10:00 és 16:00 óra között) rendezzük meg.

Veszélyes hulladékot kizárólag tahitótfalui lakosaink, vagy településünkön üdülőingatlannal rendelkezők adhatnak le. Kérjük, hogy állandó lakosaink lakcímkártyájukat, üdülőingatlan tulajdonosaink az utolsó hulladékos számlát, vagy csekket hozzák magukkal.

Helyszín:

– Tótfaluban a Szabadság úton a volt eperfelvásárlóban,

– Tahiban a Gazdabolt mellett.

 

A veszélyeshulladék-gyűjtés alkalmával leadható hulladékok:

– pala, hullámpala,

– festékek, hígítók, azok csomagolóanyagai,

– lejárt szavatosságú gyógyszerek,

– akkumulátor, szárazelem,

– fáradt olaj, használt sütőolaj,

– növényvédőszer, azok csomagolóanyagai,

– gépjárműgumi felni nélkül,

– szóró palack,

– elektronikai hulladék (rádió, tv, mobil telefon, fénycső, háztartási nagygépek, háztartási kisgépek, szórakoztató elektronikai cikkek, elektromos barkácsgépek, számítástechnikai eszközök, elektromos játékok, világító eszközök, fénycsövek, stb.)

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a képcsöves és nagyméretű háztartási gépekből a szétszedett, hiányos készülékeket nem veszik át.

Polgármesteri Hivatal


Vissza a hírek oldalra