facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

Lomtalanítás

Kezdőlap > Lomtalanítás

Értesítjük Önöket, hogy a 2020 évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérő időpontban (Tótfalu településrészen 2020. október 10-én szombaton, Tahi településrészen 2020. október 17-én szombaton) rendezzük meg

Lomtalanítás Tahitótfaluban


Értesítjük Önöket, hogy a 2020. évi lomtalanítást Tahitótfaluban a két településrészen eltérőidőpontban (Tótfalu településrészen 2020. október 10-én szombaton, Tahi településrészen 2020. október 17-én szombaton) rendezzük meg. Kérjük, hogy a lomokat előző nap (péntek este) helyezzék ki az ingatlanuk elé. A később kihelyezett lomokat nem áll módunkban elszállítani. A kihelyezett lomhulladék (nagydarabos háztartási hulladék) nem haladhatja meg a 1 m3/ingatlan/év mennyiséget.

A lomtalanítást a lakosság részére rendezzük, intézmények és gazdálkodó szervezetek nem vehetnek részt benne.

Ne készítsenek ki:

          – a háztartásban naponta képződő háztartási hulladékot,

          – ipari, mezőgazdasági tevékenység következtében keletkezett hulladékot,
          – veszélyes hulladékot,
          – építési törmeléket,
          – zöldhulladékot (ág, nyesedék, lomb, fű).

 A lomok kikészítésének módja: kérjük, hogy az ingatlanukelőtt a lomokat úgy helyezzék ki, hogy azokat az FKF Zrt. munkatársai járműveikkel könnyen és gyorsan meg tudják közelíteni. Fontos, hogy a kirakott lomok a forgalmat ne akadályozzák. Kérjük Önöket, hogy bútort (pl. szekrény, ágy stb.) kizárólag lapra szétszerelve tegyenek ki, mert egyben nem fér a tömörítő autóba.


Lomtalanítás utáni takarítás: az ingatlanok előtti járdaszakasz megtisztítása az ingatlantulajdonosok feladata. Kérjük, hogy a lomtalanítás utáni rend helyreállításában szíveskedjenek együttműködni.

A veszélyeshulladék-gyűjtés időpontjáról még egyeztetünk, amint megállapodás születik erről, tájékoztatni fogjuk Önöket.