Mai dátum: 2017.
PÁLYÁZAT - Helyi értékmegőrző és teremtő felújításokra

Tahitótfalu szigeti településrészén lévő helyi védett épületek külső utcai homlokzatának, utcai kapujának, kerítésének helyreállítására pályázhatnak az ingatlantulajdonosok.


Tahitótfalu község önkormányzata településünk értékes faluképének megóvása, a helyi jelentőségű építészeti értékek védelme érdekében pályázatot hirdet az értékmegőrző és teremtő felújításokra. A pályázat lehetőséget biztosít utcai homlokzat esetén: maximum 400.000 Ft, utcai kapu, utcai kerítés felújítása esetén: maximum 100.000 forint vissza nem térítendő pénzügyi támogatás igénybe vételére. A támogatásra fordítható keretösszeg:4.000.000 Ft.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. április 19. 12. óra.

A pályázatra írásban a honlapon található adatlapon lehet jelentkezni, a pályázó által összeállított költségvetés és a tervezett felújítás rövid ismertetésével és fotójával.

A pályázat részletes kiírása és a jelentkezési adatlap a Polgármesteri Hivatalban, ügyfélfogadási időben átvehető, vagy a www.tahitotfalu.hu honlapról letölthető. A pályázat további részleteiről a 06/26 387-198 vagy foepitesz@tahitotfalu.hu email címen lehet érdeklődni.

 

Pályázati adatlap letölthető ITT

2017.03.08
 


 Tahitótfalu           www.tahitotfalu.hu           E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu           Oldaltérkép           Felhasználási feltételek