facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

2024. Június. 16.  Kategória: Aktuális programok

Moziklub

Egy egészen friss és aktuális romantikus vígjátékkal köszöntjük a nyarat a Moziklubban
Egy egészen friss és aktuális romantikus vígjátékkal köszöntjük a nyarat a Moziklubban. Az Együtt kezdtük játékfilm mindent felsorakoztat, ami egy pazar vakációhoz kell: Balaton és bulizás, humor és szerelem, haverok és némi pálinka...

Fiatal hőseink éppen érettségiznek, és belépnek a nagybetűs életbe. Tíz év után találkoznak újra, amikor az egyikük esküvőjének alkalmából a régi spanok, ellenségek és szerelmek újra együtt töltenek egy hétvégét egy balatoni panzióban.

Emlékszünk még az érettségi találkozók zsibbadt izgalmára és intenzív hangulatára? Mert bizony itt sem úgy sikerül semmi, ahogy tervezték. Mert egy ilyen nagy újratalálkozás pont arra jó, hogy kitörjön pár botrány, elcsábítsanak néhány hű szerelmest, elsüssenek egy csomó jó poént, hazudjanak, őszinték legyenek, dumáljanak, igyanak, aztán kezdjék elölről az egészet.

A csodás balatoni helyszíneken játszódó nyári vígjátékot fiatalos humora, jó hangulata és menő zenéje teszi emlékezetessé. Gyertek, mozizzunk egy jót a nyári szünetre készülve! Várunk Titeket szeretettel június 14-én 18 órakor a Faluházban, a Tahitótfalu Moziklubban!


Vissza a programok oldalra