facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > A hulladék kikészítésének rendje
Az FKF Zrt-től kapott tájékoztatás szerint:
Tisztelt Lakosaink!

Az FKF Zrt. jelezte Önkormányzatunknak, hogy az utóbbi időben gyakorivá vált településünkön, hogy a hulladékszállítási napokon egyes ingatlantulajdonosok a hulladékot későn, a gyűjtőjárat távozása után helyezik ki közterületre. Ezekben az esetekben nincs lehetőség arra, hogy a járat ismételten visszamenjen ezekre a címekre, a hulladékot a rákövetkező gyűjtési napon fogják elvinni. (Ez zöld-, és szelektív hulladék esetén egy hónap múlva lesz esedékes.)

Kérjük, hogy a hulladékokat minden esetben legkésőbb a gyűjtési napon reggel 6:00-ig, jól megközelíthető és látható helyre szíveskedjenek kikészíteni.

ZÖLDHULLADÉK: Lomb, fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom. Ügyeljen arra, hogy az elszállításra szolgáló zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Lomb, fa- és bokornyesedék, nyírt fű, gyom zsákban helyezhető ki, fás szárúak, ágak, gallyak pedig kötegelve (az ágak maximum 1 méteres hosszúságúak és 15 cm átmérőjűek lehetnek). Zöldhulladékok gyűjtésére rendszeresített zsákok beszerezhetőek a Tahi NonStop vegyeskereskedésben (Szentendrei út 73.).
 

PAPÍRHULLADÉK: A papír szelektív hulladékokat összekötözve a szelektív hulladék gyűjtésének napján az ingatlanuk elé, jól látható, megközelíthető helyre szíveskedjenek kikészíteni.


MŰANYAG- ÉS FÉMHULLADÉK: Kérjük, hogy a műanyag és fém hulladékokat a szelektív hulladék gyűjtésének napján átlátszó hulladékgyűjtő zsákokban az ingatlan elé, jól látható és megközelíthető helyre szíveskedjenek kikészíteni. Szelektív hulladékgyűjtésre alkalmazható, átlátszó műanyag zsákok természetes személy ingatlanhasználóknak elérhetők a Tahi NonStop vegyeskereskedésben (Szentendrei út 73.).

Együttműködésüket köszönjük!

Tahitótfalu Önkormányzata

Vissza a hírek oldalra