https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban
TÁJÉKOZTATÓ a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal ügyfélfogadási rendjéről
TÁJÉKOZTATÓ
a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal
ügyfélfogadási rendjéről
 a Koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt
2020. június 01-től kezdődően
 
 Tisztelt, Ügyfeleink!
Magyarország Kormánya a 41/2020. (III. 11.) rendeletében az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében Magyarország egész területére 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki.
 
Továbbra is fontos feladatunk a megelőzés, a járvány tovább terjedésének, a járványgócok kialakulásának megakadályozása, ennek érdekében
a Közös Önkormányzati Hivatal tekintetében
az ügyfélfogadás 2020. június 01-től kizárólag előzetes időpont foglalással újra indul.
 
Ügyfélfogadáson részt venni a Tisztelt Ügyfeleinknek kizárólag védőmaszk viselése mellett és kézfertőtlenítés után van lehetőség, kizárólag az ügyfélfogadásra kijelölt külön helyiségekben.
 
Kérjük a Tisztelt Ügyfelinket, hogy az alábbi elérhetőségeken (www.tahitotfalu/ugyintezok) előzetesen telefonon vagy elektronikus formában egyeztessenek időpontot a szakügyintéző kollégáinkkal, javasoljuk az ügyféltérben a lehető leghatékonyabb és legrövidebb tartózkodás érdekében az ügy előzményeinek megbeszélését, az ügy tartalmának ismertetését!
A megbeszélt időpontban kollégánk beengedi a kapun Tisztelt ügyfeleinket, személyazonosságuk igazolását követően a szakügyintéző fogadja Önöket.
A hatósági-, és egyéb helyszíni szemléket - a veszélyhelyzet által megkövetelt védelmi intézkedések megtartásával – 2020. június 01.-től minden szakterületet érintve lebonyolítjuk.
Tahitótfalu, 2020. május 26.
 
 
            Dr. Sajtos Sándor s.k.                                                       Eőryné dr. Mezei Orsolya s.k.
                   polgármester                                                                           jegyző
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found