facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Hulladékszállítási díj számlázás - részletfizetés
A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt-től kapott tájékoztatás szerint az NHKV Zrt. településünkön 2019. március 18-át követően kezdi el az elmaradt 2017-2018. évi hulladékszállítási számlák postázását.
A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt-től kapott tájékoztatás szerint az NHKV Zrt. településünkön 2019. március 18-át követően kezdi el az elmaradt 2017-2018. évi hulladékszállítási számlák postázását. Az erre az időszakra vonatkozó számlák kézbesítése várhatóan 2019 április végéig fejeződik be.

Az NHKV Zrt-tő kapott információk alapján a számlázási rendszer problémáját az okozta, hogy az országos hulladékgazdálkodási rendszer átalakításával létrehozott NHKV létrejöttekor 105 különböző hulladékszállítási céget és annak különböző számlázási rendszerét kellett, hogy egyesítse. A különböző számlázási rendszerek egységesítése hosszas informatikai folyamatot vett igénybe, amely miatt sokaknak nem tudtak számlát küldeni. Az informatikai átállás a végéhez ért, a 2019. évi első negyedéves számlák - várhatóan - már rendben fognak érkezni.
 
Az NHKV Zrt. több számla egyidejű kézbesítése esetén a mellékelt leírás feltételei szerint részletfizetést biztosít az Önök részére, mely igényt az NHKV Zrt-nél kell minden ügyfélnek kezdeményeznie. Erre vonatkozó információk megtalálhatóak a https://nhkv.hu/ugyfelszolgalat/fizetes-egyenleg-reszletfizetes/ weboldalon. Az NHKV részletfizetéssel kapcsolatos részletes tájékoztatóját ITT olvashatják.
 
Várható, hogy a sajnálatosan elhúzódó számlázás és a jelenleg is ismert és részben fennálló technikai nehézségek okán még mindig előfordulhatnak helytelenül kiállított és kézbesített számlák. Amennyiben azt tapasztalják, hogy a számla tartalma nem egyezik meg a hulladékszállítási szolgáltatás tartalmával, kérem Önöket, hogy panaszukkal először az NHKV Zrt-hez forduljanak az alábbi elérhetőségek egyikén:
 
  • Postai úton: 1300 Budapest, Pf. 333 levelezési címen,
  • Emailben: ugyfelszolgalat@nhkv.hu címen,
  • Telefonon: a nem emelt díjas 36 (1) 999-6464-es telefonszámon,
  • Személyes ügyintézéssel: a Budapest III. kerület, Lajos u. 103. szám alatti központi ügyfélszolgálaton, illetve a számlák első oldalán található közszolgáltatói elérhetőségeken.
 
Szabados-Molnár István falugondnok
 

Vissza a hírek oldalra