https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://sdm.unsam.ac.id/assets/slot-deposit-pulsa/
https://mahasiswa-beasiswa.kaltimprov.go.id/slot-gacor-terbaik/ https://mahasiswa-beasiswa.kaltimprov.go.id/slot-demo/ https://www.baharselatan.muarojambikab.go.id/files/slot-gacor-resmi/ https://upm.faperta.untad.ac.id/demo-slot/ https://sikma.unm.ac.id/slot-demo/ https://asrama.unp.ac.id/wp-content/slot-demo/ https://sister.rotendaokab.go.id/slot-gacor/ https://sister.rotendaokab.go.id/slot-deposit/ https://aayc.uns.ac.id/ https://siami.uki.ac.id/img/slot-gacor/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Beadási Határidők
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu

Beadási Határidők

Kezdőlap > Beadási Határidők
Január 15. 
építményadó kedvezményhez a kérelem leadása
- építményadó bevallás az építmény tulajdonjogában, rendeltetésében történt változásokról, valamint az építmény megszünéséről.


Március 31. - Talajterhelési adó bevallások leadása


Május 2. - Munkáltatói igazolás az adóról és az adóalapról
Amennyiben a munkáltató készíti a magánszemély szja-bevallását, a munkáltató az adóalapot és az adót a magánszemély nyilatkozata alapján, a március 20-ig átadott igazolások figyelembevételével május 2-ig megállapítja és erről igazolást ad.


Május 10. - Az 1 százalékot tartalmazó boríték eljuttatása a munkáltatóhoz
Azok, akik bevallási kötelezettségüket munkáltatói adóbevallás útján teljesítik, az adó 1+1 százalékrók szóló rendelkező nyilatkozatot tartalmazó borítékot legkésőbb május 10-ig adhatják le munkáltatójuknak – a 16EGYSZA nyilatkozat kitöltésével, lezárt, adóazonosító jelével ellátott borítékban elhelyezve.


Május 22- A személyi jövedelemadó befizetésének határideje
Eddig fizetheti meg az szja-bevallásban megállapított személyi jövedelemadóját. Az adófizetési módjairól itt tájékozódhat, a részletfizetési lehetőségről pedig itt olvashat bővebben. A NAV a visszaigényléshez szükséges adatok beérkezésétől számított 30 napon belül utalja ki a magánszemélyeknek visszatérítendő adót.


Május 31. - Iparüzési adó bevallás leadása


December 20. - Iparüzési adó feltöltési kötelezettség


Minden hónap 10-ig bevallás az előző havi idegenforgalmi adóról.
404: Not Found