facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Veszélyeshulladék-gyűjtés Tahitótfaluban
Értesítjük Önöket, hogy a 2019. évi veszélyeshulladék-gyűjtést Tahitótfaluban a két településrészen azonos időpontban 2019. június 15-én szombaton 10:00 és 16:00 óra között rendezzük meg
Veszélyeshulladék-gyűjtés Tahitótfaluban

Értesítjük Önöket, hogy a 2019. évi veszélyeshulladék-gyűjtést Tahitótfaluban a két településrészen azonos időpontban 2019. június 15-én szombaton 10:00 és 16:00 óra között rendezzük meg.
A veszélyes hulladék leadásának helyszíne:
  1. Tahi településrészen a hídfeljáró (Gazdabolt) mellett kialakított átvevő pont (kérjük, hogy ezt a helyszínt a Dunasorfelöl közelítsék meg),
  2. Tótfalu településrészen a Szabadság út 0139 Hrsz., volt Eperfelvásárló telep területen kialakított átvevő pont.
A veszélyes hulladékok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek veszélyt jelentenek az élővilágra, természetre és az emberi életre, ezért ezek szelektív gyűjtése kiemelten fontos! A veszélyes hulladékot kézből kézbe kell átadni az adott időpontban és helyszínen a begyűjtést végzőknek.

Csak Tahitótfalui állandó, vagy üdülőingatlan tulajdonosok (természetes személy ingatlanhasználók) adhatnak le veszélyes hulladékot.A vállalkozásból, ipari tevékenységből származó veszélyes hulladékok nem adhatóak le. A jogosultságot és a mennyiségeket a feladatot végző kollégák a helyszínen ellenőrizhetik, állandó lakos esetében lakcímkártya, üdülőingatlan tulajdonosok esetén címhelyet igazoló számla felmutatását kérhetik.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a képcsöves és nagyméretű háztartási gépekből a szétszedett, hiányos készülékeket nem veszik át.


 
Tisztelt Lakosaink! Csak és kizárólaga fent felsorolt veszélyes hulladékokata fent megadottmaximális mennyiségben veszi át az FKF Zrt. Kérem, ügyeljeneka veszélyes hulladékok mennyiségére (pl. családi ház komplett palaborítását nem veszik át), és a veszélyes hulladék típusára (pl. a tyúkketrecet akkor sem veszélyes hulladék, ha rozsdás szög áll ki belőle).

Szabados-Molnár István falugondnok
 

Vissza a hírek oldalra