https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
pg slot https://www.xn--m3cai4cyact6bt8p.com/ https://sbh.bukittinggikota.go.id/sistem/slot-gacor/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/skp/judi-online/ https://ppid.bandungkab.go.id/img/slot-gacor/ https://sakip.bulelengkab.go.id/slot-gacor-2023/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/-/slot-demo-pg/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/system/slot-terpercaya/ https://jdih.uinsatu.ac.id/backend/assets/-/slot-gacor-maxwin/ https://jurnal.fkip.untad.ac.id/-/slot-deposit-pulsa/ https://ppid.bandungkab.go.id/themes/slot-demo/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/">slot demo https://jdih.kupangkota.go.id/slot-gacor-online/ https://dispusip.palembang.go.id/-/slot-deposit-pulsa/ http://dinkes.tarakankota.go.id/wp-content/uploads/2023/ https://jdih-jateng.kemenkumham.go.id/assets/video/slot-gacor/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ http://disdukcapil.tarakankota.go.id/storage/-/slot-gacor/ https://jdih-jatim.kemenkumham.go.id/assets/video/slot-gacor/ https://angra.rj.gov.br/pg-slot/ https://e-platform.asean.org/ https://febi.uinsaizu.ac.id/wp-content/themes/system/slot-gacor/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Óvodai ügyelet
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Óvodai ügyelet

2020. Április. 28.  Kategória: Felhívás

Óvodai ügyelet

Tisztelt Szülők!
 
 
 
A Kormány 152/2020. (IV.27.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet során a gyermekek napközbeni felügyeletével kapcsolatos intézkedésekről alapján
2020. április 30-tól a Tahitótfalui Óvodák, Mini Bölcsőde és Konyha köteles ügyeleti ellátást biztosítani, azon fertőző betegségben nem szenvedő gyermekek számára, akiknek szülője ezt igényli. Tekintettel a megkezdett felújítási munkálatokra, a II. sz. Óvoda (Tahi, Almásy L. u. 17.) fogadja a gyermekeket. Abban az esetben, ha a beérkező igények meghaladják a 25 főt, május 4-től az I. sz. Óvodában is tudjuk biztosítani a gyermekek felügyeletét.
A rendelet szerint csoportonként legfeljebb 5 gyermek felügyelete biztosítható, ezért azon jelzéseket várjuk, ahol a gyermek napközbeni biztonságos felügyelete másképp nem megoldható. Az igények beérkezésének sorrendjében tudjuk fogadni a gyermekeket, a rendelet által meghatározott maximális létszámig.
Az ügyeleti ellátás feltétele az óvoda honlapjáról letölthető, illetve az óvodában kinyomtatott formában átvehető, Nyilatkozat ügyeletet kérő szülők részére nyomtatvány kitöltése és aláírása, mellyel a szülő tudomásul veszi, hogy a kiscsoportos felügyelet esetében is magasabb a fertőzésveszély, mintha otthon lenne a gyermek.
 
Az ügyeleti ellátás iránti igényt kérjük, hogy az alábbi elérhetőségek valamelyikén jelezzék számunkra 2020. április 29. 18 óráig.
 
 
A folyamatban lévő intézményi gyermekétkeztetés változatlan formában zajlik tovább.
 
Tahitótfalu, 2020. április 28.
 
 
 
 
 
           Dr. Sajtos Sándor s.k.                                                                        Bánáti Anita s. k.
                 polgármester                                                                                 intézményvezető
 
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found