facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Új jegyzője van a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatalnak
Miklós Melinda jegyző bemutatkozása
Tisztelettel és szeretettel köszöntöm az Tahitótfalu Lakosait!

Miklós Melinda vagyok, 2022. május 16-a óta látom el a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal jegyzői tisztségét. Talán leánykori nevemen, Tóth Melindaként többen ismerhetnek, hiszen apai ágon tősgyökeres tahitótfalusi családból származom, itt születtem, itt jártam óvodába, általános iskolába, középiskolai tanulmányaimat a Szentendrei Móricz Zsigmond Gimnáziumban folytattam, majd a Budapesti Corvinus Egyetem Közigazgatástudományi Karán végeztem igazgatásszervezőként. Dunabogdányban élek férjemmel és 17 éves fiammal, de szüleim és testvérem révén Tahitótfaluhoz és a környékhez való kötődésem gyermekkorom óta töretlen.
21 éve dolgozom a közigazgatásban. A szakma alapjait a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban sajátíthattam el, ahol 17 évet dolgoztam többféle munkakörben, majd 2018. novemberétől igazgatási-és hatósági csoportvezetőként tevékenykedtem a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatalban.
 
Alapvető célkitűzésem, hogy a Közös Önkormányzati Hivatal a lakosság megelégedésére színvonalasan, kellő szakértelemmel és hatékonyan végezze a munkáját.
Jegyzőként az egyik legfontosabb feladatom az önkormányzati munka törvényességének a biztosítása, a polgármester és a képviselők tevékenységének a szakmai segítése.
Úgy érzem, hogy munkámat nagyban megkönnyíti a képviselők, a munkatársaim és a település vezetők felém irányuló bizalma és együttműködési szándéka, melyet ezúton is köszönök.
 
Munkám során azon leszek, hogy legjobb tudásom szerint szolgáljam Tahitótfalu és Kisoroszi lakosságát. Kereshetnek hivatali elérhetőségeimen levélben vagy telefonon, illetve a jegyzői fogadóórán előzetes bejelentkezés alapján.
 
Tisztelettel,
 
Miklós Melinda
jegyző       
 
 
 

Vissza a hírek oldalra