facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > FELHÍVÁS

2022. Július. 22.  Kategória: Felhívás

FELHÍVÁS

Jelentkezzen számlálóbiztosnak a 2022. őszén induló népszámlálásra
FELHÍVÁS
a 2022. évi népszámlálás lebonyolításában közreműködő számlálóbiztosok jelentkezésére
A Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal számlálóbiztosok jelentkezését várja a 2022. október-november hónapokban bonyolítandó országos népszámláláshoz.
Magyarországon legutóbb 2011. október hónapban került sor teljes körű népszámlálásra, mely általában 10 évente - így a hagyományokat követve a tavalyi évben lett volna - esedékes. A mindenki által ismert koronavírus miatti járványügyi helyzetre való tekintettel a népszámlálás a veszélyhelyzet idején alkalmazandó további védelmi intézkedésekről szóló 479/2020. (XI.3.) Korm. rendelet módosításáról szóló 45/2021. (II.5.) Korm.rendelet 1. §. (3) bekezdésében foglaltak szerint 2022. október 1. és november 28. között kerül végrehajtásra.
Számlálóbiztos feladata:
  • körzet bejárása, a körzethez tartozó címek felkeresése,
  • az adatfelvétel lebonyolítása, a népszámlálási kérdőív kitöltése az adatszolgáltatóval (ahol nem töltötték ki a kérdőívet interneten),
  • a címek pontosítása, esetleges új címek felvétele,
  • folyamatos kapcsolattartás a felülvizsgálóval.
Előreláthatólag 100–150 címen kell kérdőívet kitöltenie, tableten keresztül, amit a KSH biztosít az adatfelvétel idejére.

A munkavégzés időtartama: 2022. október 17. – november 20.

 
A számlálóbiztosi tevékenységért jogszabályban meghatározott összegű díjazás jár, amelynek összege a felkeresett címek, valamint az adatgyűjtéssel érintett ingatlanok és személyek számától függ.
Jelentkezési feltételek:
  • nagykorú, cselekvőképes személy
  • legalább középfokú végzettség
  • magabiztos számítógépes ismeret
  • megfelelő fizikai erőnlét, terhelhetőség
  • A számlálóbiztosi feladatra való felkészüléshez (e-learning képzéshez, vizsgához) saját eszközre (PC vagy laptop vagy tablet) és internetelérésre van szükség, a feladat elvégzése közben pedig a folyamatos kapcsolattartáshoz mobiltelefon és e-mail cím megléte elengedhetetlen.
 
Amennyiben a fenti feltételeknek Ön megfelel, és kedvet érez a népszámlálás lebonyolításában számlálóbiztosként közreműködni, kérem, hogy a „Jelentkezés a 2022. évi népszámlálás lebonyolításában közreműködő számlálóbiztosoknak” megnevezésű nyomtatványt szíveskedjen kitölteni. A nyomtatvány elérhető a www.tahitotfalu.hu valamint a www.kisoroszi.hu  honlapokon és a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatalban vagy a Kisoroszi kirendeltségen.  
A jelentkezéseket 2022. augusztus 31. napjáig várjuk az alábbi módokon:
· személyesen a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatalban (2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4.) Miklós Melinda jegyzőnél vagy
· postai úton a Tahitótfalui Közös Önkormányzati Hivatal 2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4. címére vagy
· e-mailben a jegyzo@tahitotfalu.hu e-mail címen.
A felhívással kapcsolatosan további információt Miklós Melinda jegyző nyújt, a 0630/373-0815-ös telefonszámon, vagy a jegyzo@tahitotfalu.hu email címen.

Adatkezelési tájékoztató
JELENTKEZÉSI LAP

Vissza a hírek oldalra