facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > 11. SZ. FŐÚT-i CSATORNASZAKASZ SÉRÜLÉS

2024. Február. 09.  Kategória: Állás

11. SZ. FŐÚT-i CSATORNASZAKASZ SÉRÜLÉS

TÁJÉKOZTATÁS A TAHITÓTFALU 11. SZ. FŐÚT ÉS KEMPING UTCA CSOMÓPONTJÁBAN LÉVŐ CSATORNASZAKASZ SÉRÜLÉSÉRŐL ÉS AZ ÜZEMZAVAR ELHÁRÍTÁSÁRÓL
A 11. számú főút és a Kemping utca csomópontjában a csatornaszakasz beszakadt.  ezért a felgyülemlő szennyvizet napi 2-3 alkalommal ki kell szivattyúzni, és a meglévő, ép szakaszig közúton történő tengelyes szállítással eljuttatni. A DMRV Zrt. által megbízott Tunel Mélyépítő Kft. a mai napon helyszíni bejárást tartott.

A csatolt helyszínrajz szerinti helyen történt szennyvízvezeték haváriával kapcsolatban a szennyvízhálózat üzemeltetője (Dunamenti Regionális Vízművek Zrt.) a Tunel Mélyépítő Kft.-tbízta meg az üzemzavar elhárításával 2024.02.09-ei felvonulással (péntek), 2024.02.12-én a kivitelezési munka megkezdéssel.

Holnap február 9-én 11:30-kor a polgármester úr a helyszínen egyeztetést tart a kivitelezőkkel a konkrét munkavégzés feltételeiről. Később pontosítjuk az útlezárással kapcsolatos információt, és tájékoztatjuk róla Tahitótfalu és a környező települések lakosságát.
 
Tahitótfalu Önkormányzata








Vissza a hírek oldalra