https://www.splayce.eu/situs-slot-online/ https://bappeda.pareparekota.go.id/-/slot-gacor-88/
https://ppid.bandungkab.go.id/assets/sg121206/slot-gacor-thailand/ https://ppid.bandungkab.go.id/assets/jm862403/slot-demo/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/demo/ https://jurnalwi.lan.go.id/upload/-/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/img/slot-gacor-maxwin/ https://jdih.uinsatu.ac.id/vendor/judi-online/ https://jdih.kupangkota.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.tangerangkab.go.id/system/slot-demo/ https://jdih.pringsewukab.go.id/common/dokumen/slot-deposit-pulsa/ http://sister.poltekkesbandung.ac.id/system/link-slot-gacor/ http://jdih.tidorekota.go.id/vibes88/ http://simasneg.kulonprogokab.go.id/web-app-firewall/system/slot-gacor/ https://greencampus.ut.ac.id/sistem/slot-gacor/ https://jdih.mahakamulukab.go.id/slot-gacor-gampang-menang/ http://ppid.disdik.semarangkota.go.id/-/slot-demo/ https://jdih.metrouniv.ac.id/demo/ https://umkm.univrab.ac.id/ https://ejournal.unitomo.ac.id/-/link-slot-gacor/ https://dinpermasdes.klaten.go.id/system/link/ https://polakesatu.pekalongankab.go.id/download/sgku/
Tahitótfalu Község Önkormányzata - Tájékoztatás a Duna vízszintemelkedésével kapcsolatban
facebook
gyengelatok
2021 Tahitótfalu, Kossuth L. u. 4., Tel.: +36 26 387 198, E-mail: tahitotfalu@tahitotfalu.hu
Kezdőlap > Hírek > Tájékoztatás a Duna vízszintemelkedésével kapcsolatban
A Duna július 21-én a reggeli órákban tetőzik Nagymarosnál a legalacsonyabb árvízvédelmi készültség alatt mintegy 1 méterrel, ezt követően gyors apadás várható.
 
Tisztelt Lakosaink!

A Nyugat-Európában tapasztalt rendkívül heves esőzések a Duna vízgyűjtő területét kévéssé érintették. A Duna a magyar szakaszon jelenleg árad, a folyó közepes vízállású, vízszintjének településünket veszélyeztető magasságba emelkedése nem várható.
 
A Duna július 21-én a reggeli órákban tetőzik Nagymarosnál a legalacsonyabb árvízvédelmi készültség alatt mintegy 1 méterrel, ezt követően gyors apadás várható. Tahi településrészen a Dunasoron, a nagymarosi településünkre vonatkozó vízszint mértékét a parti villanyoszlopokon jelöltük.
 
Homok, homokzsák Önkormányzatunknál rendelkezésre áll, azonban alkalmazásuk a jelenlegi előrejelzések szerint indokolatlan.
 
Amennyiben fentiek ellenére valakinek mégis szüksége van védekezési eszközökre, indokolt esetben jelentkezhet Önkormányzatunknál telefonon az alábbi számon: 06-30-289-6966

Dr. Sajtos Sándor polgármester






 
 

Vissza a hírek oldalra
404: Not Found